Adik Azalea Hani Yang Terkena Kuah Popiah Panas Perlukan Bantuan Dari Kita Semua

Azalea Hani Perlukan Bantuan

Jiran kawasan perumahan saya memerlukan bantuan insan di luar sana. Anak beliau iaitu adik Azalea Hani memerlukan bantuan kewangan sebanyak RM20,000 untuk pembedahan kulit akibat melecur akibat terkena kuah popiah panas. Pembedahan akan dilakukan hari jumaat ini.

Anak Puan Zalida sekarang dalam keadaan kritikal kerana seluruh anggota badannya dijangkiti kuman. Mohon bantu semampu yg boleh. Hari ini insyaallah kalau boleh kita bantu dia. Siapa tahu hari ini kita tolong dia esok lusa allah bantu kita semula insyaallah.

azalea hani 1

Anak Puan Zalida sekarang berada Wad ICU, bilik 15, di Hospital Sungai Buluh . Nama anaknya ialah Azalea Hani Binti Abdul Rahim iaitu adik yang tular kisah terkena kuah popiah.

Segala pertanyaan boleh hubungi Puan Zalida melalui nombor telefon 017-3006689

Jika anda mahu menghulurkan sumbangan anda kepadanya bagi meringankan beban beliau bolehlah ‘bank in’ melalui akaun di bawah.
Maybank : 112183138233
Zalida Syuhana binti Ahmad Tamam


Alamat BG02 Pangsapuri Sri Kayangan Jalan UP2 Ukay Perdana, Hulu Kelang, Ampang. Alamat nampak macam pelik maklumlah copy paste. Apapun anda boleh hubungi Puan Zalida.

Nota: Difahamkan akaun Puan Zalida telah diblock oleh pihak bank ada ada akaun pihak ke tiga. Melalui akaun pihak ke tiga seeloknya anda berhubung terus dengan Puan Zalida terlebih dahulu untuk pengesahan.

Sumber: facebook


You May Also Like

About the Author: anakbapak

Saya akui memang anak bapak. Tapi ibu tidak terkecuali. Berminat buat blog sejak dibangku sekolah. Tak sangka buat blog ni mampu menjana pendapatan. Walau tidak seberapa kerana blog kita ni kecik, kadang-kadang ia membantu. Cita-cita nak travel ke mana saja. Kemudahan ada asalkan ada duit. Tak dapat naik British Airways, naik Air Asia atau Penerbangan Malaysia dah cukup. Makanan kegemaran, apa saja yang halal. KFC, McDonals dan Restoren Makanan Segera yang lain, jarang-jarang. Itu lah serba ringkas. Selamat Membaca blog Anak Bapak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!