Pasangan Dedah Anak Angkat Usia 9 Tahun Sebenarnya 22 Tahun

Anak Angkat 9 Tahun Rupanya 22 Tahun

Sepasang suami isteri yang ditahan kerana ‘mengabaikan’ anak angkat mereka yang berusia 9 tahun mendakwa budak perempuan itu sebenarnya berusia 22 tahun.

Kristine Barnett ketika itu bersama bekas suaminya Michael Barnett mengambil Natalia Grace, seorang gadis kerdil dari Ukraine pada tahun 2010. Pada waktu itu gadis tersebut dipercayai berusia 6 tahun.

Teruskan Membaca Kisah Anak Angkat Ini

ayah angkat
Kristine Barrnet bersama bekas suaminya Michael

Namun pasangan itu meninggalkan Natalia sendirian di sebuah flat di Indiana pada tahun 2013 sebelum mereka berpindah ke Kanada. Akhirnya pasangan itu ditahan atas tuduhan melakukan pengabaian ke atas kanak-kanak.

Kristine akhirnya membuat laporan bahawa Natalia sebenarnya berusia 22 tahun ketika dia diambil sebagai anak angkat mereka, dan kini usianya 30 tahun.

natalie 2
Natalie bersama keluarga angkatnya. Foto – LB

Kristine mengemukakan beberapa bukti. Antaranta adalah anak angkatnya itu datang haid, mempunyai gigi orang dewasa, dan bvlu di bahagian svlitnya. Gadis kerdil itu juga tidak pernah membesar dan menggunakan ayat-ayat orang dewasa dalam pertuturannya.


Doktor mengesahkan bahawa Natalia sekurang-kurangnya berusia 14 tahun Apabila mereka meminta membuat ujian ketumpatan tulang. Dia juga mengalami masalah psikologi yang hanya dialami oleh orang dewasa.

anak angkat
Bersama bapa angkatnya.

Kristine juga memberitahu bahawa Natalia pernah melompat keluar dari kereta dan meletakkan d4rah di cermin. Dia pernah menangkap gadis itu kerana meletakkan peluntur ke dalam minumannya. Natalia juga pernah cuba mengheretnya ke pagar elektrik menyebabkan dia di masukkan ke hospital s4kit jiw4.

Walau bagaimanapun, keluarga tersebut masih membantu gadis itu mendapatkan rawatan psikiatri dan membiayai sewa rumahnya selepas dia dibebaskan.

natalie
Natalia

Namun Natalia kemudian menghilangkan diri dan memutuskan hubungan dengan keluarga itu.

Macam-macam dunia ni. Jadi, berhati-hatilah ye walau nak ambil anak angkat takut jadi macam ni. Nanti dah bela bertahun, rupa-rupanya orang tua.

Apa komen anda? Like dan komen jika anda suka. Terima kasih.

Baca Juga – Bayi Baru Lahir Ditemui, Bersungguh Dia Minum Susu

Sumber- HCL


You May Also Like

About the Author: anakbapak

Saya memang anak bapak dan ibu. Seorang lelaki biasa namun ada perlindungan insurans, takaful dan medical card. Saya suka melancong (travel) terutama ke Korea, Jepun, Eropah dan Australia. Gemar menaiki pesawat tambang murah seperti Air Asia, Malindo, Fire Fly dan Scoot. Berhasrat mahu ke Amerika Syarikat. Makanan kegemaran KFC, Western Food, McDonalds, Masakan India dan Thailand. Kereta Honda tetapi mahu membeli Ferrari atau Lamborghini tetapi tidak mampu. Telefon hanya guna Samsung dan vivo. Dulu pernah guna oppo. Huawei tidak pernah cuba. Suka juga layari laman niaga Ali Baba, e-bay dan Amazon. Berhasrat mahu memiliki banglo mewah kalau ada duit. Orang kata nak banyak duit main forex atau bitcoin tapi saya tidak berani. Itulah serba ringkas tentang saya.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!