Pasangan Dedah Anak Angkat Usia 9 Tahun Sebenarnya 22 Tahun

Anak Angkat 9 Tahun Rupanya 22 Tahun

Sepasang suami isteri yang dit4han kerana ‘meng4ba1kan’ anak angkat mereka yang berusia 9 tahun mend4kwa budak perempuan itu sebenarnya berusia 22 tahun.

Kristine Barnett ketika itu bersama bekas suaminya Michael Barnett mengambil Natalia Grace, seorang gadis kerdil dari Ukraine pada tahun 2010. Pada waktu itu gadis tersebut dipercayai berusia 6 tahun.

Teruskan Membaca Kisah Anak Angkat Ini

ayah angkat
Kristine Barrnet bersama bekas suaminya Michael

Namun pasangan itu meninggalkan Natalia sendirian di sebuah flat di Indiana pada tahun 2013 sebelum mereka berpindah ke Kanada. Akhirnya pasangan itu dit4han atas tudvhan melakukan peng4bai4n ke atas kanak-kanak.

Kristine akhirnya membuat laporan bahawa Natalia sebenarnya berusia 22 tahun ketika dia diambil sebagai anak angkat mereka, dan kini usianya 30 tahun.

natalie 2
Natalie bersama keluarga angkatnya. Foto – LB

Kristine mengemukakan beberapa bukti. Antaranya adalah anak angkatnya itu datang h@id, mempunyai gigi orang dewasa, dan bvlv di bah4gian svl1tnya. Gadis kerdil itu juga tidak pernah membesar dan menggunakan ayat-ayat orang dewasa dalam pertuturannya.


Doktor mengesahkan bahawa Natalia sekurang-kurangnya berusia 14 tahun Apabila mereka meminta membuat ujian ketumpatan tulang. Dia juga mengalami masalah psikologi yang hanya dialami oleh orang dewasa.

anak angkat
Bersama bapa angkatnya.

Kristine juga memberitahu bahawa Natalia pernah melompat keluar dari kereta dan meletakkan d4r@h di cermin. Dia pernah menangkap gadis itu kerana meletakkan peluntur ke dalam minumannya. Natalia juga pernah cuba mengheretnya ke pagar elektrik menyebabkan dia di masukkan ke hospital s4kit jiw4.

Walau bagaimanapun, keluarga tersebut masih membantu gadis itu mendapatkan rawatan psikiatri dan membiayai sewa rumahnya selepas dia dibebaskan.

natalie
Natalia

Namun Natalia kemudian menghilangkan diri dan memutuskan hubungan dengan keluarga itu.

Macam-macam dunia ni. Jadi, berhati-hatilah ye walau nak ambil anak angkat takut jadi macam ni. Nanti dah bela bertahun, rupa-rupanya orang tua.

Apa komen anda? Like dan komen jika anda suka. Terima kasih.

Baca Juga – Bayi Baru Lahir Ditemui, Bersungguh Dia Minum Susu

Sumber- HCL


You May Also Like

About the Author: anakbapak

Saya akui memang anak bapak. Tapi ibu tidak terkecuali. Berminat buat blog sejak dibangku sekolah. Tak sangka buat blog ni mampu menjana pendapatan. Walau tidak seberapa kerana blog kita ni kecik, kadang-kadang ia membantu. Cita-cita nak travel ke mana saja. Kemudahan ada asalkan ada duit. Tak dapat naik British Airways, naik Air Asia atau Penerbangan Malaysia dah cukup. Makanan kegemaran, apa saja yang halal. KFC, McDonals dan Restoren Makanan Segera yang lain, jarang-jarang. Itu lah serba ringkas. Selamat Membaca blog Anak Bapak
error: Content is protected !!