Pendakwah Selebriti – Guru Wanita Pula Tampil Dakwa Dir0gol

pendakwah selebriti

Petaling Jaya – Ada lagi! Kini seorang guru wanita berusia 22 tahun pula tampil membuat laporan polis mendakwa menjadi m4ngsa r0gol seorang pendakwah selebriti. Semua tahu pendakwah selebriti tersebut telah ditahan polis di Shah Alam minggu lalu.

Pendakwah Selebriti Yang Sama

Perkara tersebut disahkan oleh Ketua Polis Daerah Petaling Jaya Asisten Komisioner Nik Ezanee Mohd Faisal menurut lap0ran My Metro. Nik Ezanee berkata, guru terbabit membuat lap0ran terhadap svspek di Balai Polis Damansara.

“Setakat ini di Petaling Jaya kita menerima dua lap0ran membabitkan c4bul dan r0gol oleh individu terbabit.

“Maklumat lanjut berkaitan kejadian itu akan dimaklumkan nanti,” kata Ezanee hari ini.

Sebelum ini, Harian Metro melaporkan pada hari ini bahawa pendakwah selebriti yang ditahan polis berhubung siasatan kes d4kwaan mer0gol seorang gadis di Shah Alam minggu lalu, dit4han sekali lagi oleh Polis Daerah Petaling Jaya atas k3s cabvl seorang lagi gadis lain yang berasingan.


Menurut Nik Ezanee, pihaknya menerima lap0ran dibuat seorang wanita berusia 22 tahun pada jam 3.51 petang kelmarin, mend4kwa dicabvl lelaki berusia 25 tahun itu.

Lelaki terbabit sebelum ini dit4han polis bagi membantu s!asatan k3s dakwaan mer0gol seorang gadis, tahun lalu.

Svspek dit4han kira-kira 11 malam Khamis lalu, selepas tampil memberi keterangan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Shah Alam.

Berdasarkan lap0ran m4ngsa berusia 23 tahun itu, dia mend4kwa diperk0sa svspek yang mendakwa mahu membantu merawat ganggvan em0si yang dialami pada September tahun lalu.

Difahamkan svspek pernah menyertai sebuah rancangan realiti keagamaan pada 2016 sebelum popular sebagai penyanyi dan pelakon.

Seeloknya kita jangan lagi war-warkan svspek sebagai selebriti keagamaan sekiranyan benar seperti apa yang didakwa. Anggap sahaja dia sebagai penyanyi biasa dan pelakon sahaja.

Apa yang kita lihat sekarang, jen4yah berlaku di sana sini. Pelakunya adalah dari  berbagai lapiran golongan dan umur samada golongan profesional, orang biasa, dewasa dan lain-lain.


You May Also Like

About the Author: anakbapak

Saya akui memang anak bapak. Tapi ibu tidak terkecuali. Berminat buat blog sejak dibangku sekolah. Tak sangka buat blog ni mampu menjana pendapatan. Walau tidak seberapa kerana blog kita ni kecik, kadang-kadang ia membantu. Cita-cita nak travel ke mana saja. Kemudahan ada asalkan ada duit. Tak dapat naik British Airways, naik Air Asia atau Penerbangan Malaysia dah cukup. Makanan kegemaran, apa saja yang halal. KFC, McDonals dan Restoren Makanan Segera yang lain, jarang-jarang. Itu lah serba ringkas. Selamat Membaca blog Anak Bapak

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!