Kanda Yusuf Azmi Terus Hubungi Ustaz Ebit Lew Selepas Ada Individu Tak Puas Hati Dengannya. Sekali PU Amin Masuk Komen

Kanda Yusuf Azmi

Ustaz Ebit Lew adalah antara individu yang tidak berhenti menghulurkan bantuan dan sumbangan kepada petugas barisan hadapan serta mereka yang memerlukan sejak penvlaran wab4k C0V1D-19 di Malaysia tanpa melayan rasa penat dan lelah. Kenapa pula Kanda Yusuf Azmi Terus Menghubungi Ustaz Ebit Lew?

Sikap pemurahnya dalam membantu golongan yang memerlukan terseb4r luas di Media Sosial. Sememangnya bantuan yang diberikan tidak mampu dibalas, hanya dengan ucapan terima kasih dan doa yang sering berikan oleh rata-rata netizen kepada Ustaz Ebit Lew.

Kanda Yusuf Azmi Terus Menghubungi Ebit Lew

Dalam pada itu, ada juga pihak-pihak tertentu yang kurang sen4ng dengan kerja amal Ustaz Ebit Lew. Sehingga membuatkan aktivis terkenal tanah air, Yusuf Azmi tampil menyatakan sokongan kepada Ustaz Ebit lew dengan menghubungi sahabat baiknya itu untuk bertanya khabar. Secara peribadi Yusoff Azmi memuji pekerti yang ditunjukkan oleh Ustaz Ebit Lew yang sentiasa memaafkan semua orang.

“Alhamdulillah saya baru lepas bertanya Khabar dengan Ustaz Ebit Lew . Beliau dalam perjalanan ke Pulau Pinang.

Seperti yang kita tahu ada beberapa perkara yang sedang berlaku ke atas beliau, dengan hati yang baik beliau sentiasa memaafkan. Beliau juga meminta orang ramai mendoakan perkara baik-baik kepada mereka yang meng3c4m usaha-usaha beliau.


Allah sayang. jangan kita mudah berpvtus asa.”

yusuf azmi 1

Rata-rata netizan tidak mengira bangsa dan agama tampil memberi sokongan yang tidak berbelah bagi kepada Ustaz Ebit Lew. PU Amin juga ada memberi komen di status Kanda Yusuf Azmi dan merindui sahabat baiknya itu

yusuf azmi 2

yusuf azmi 3

Ketua Sku4d B4dar Juga Bersuara

Sebelum ini, Saudara Azhar Mohamad iaitu Ketua badan bertind4k Islam yang lebih dikenali sebagai Sku4d B4dar, memuat naik satu status meng3c4m mereka yang tidak senang dengan cara yang ditonjokan oleh Ustaz Ebit. Azhar juga meninggalkan no telefon peribadi beliau untuk dihubungi jika masih ada lagi mereka yang tidak berpu4s hati.

Saudara Azhar menggesa supaya tiada pihak yang cuba meng4nggu kerja-kerja amal yang dilakukan oleh Ustaz Ebit. Rakan-rakan NGO Islam sangat menghargai t1tik pelvh dan usaha murni Ustaz Ebit Lew.

Pak Ad

Pesanan Ayahanda Azhar Kepada Ustaz Yang Sak1t Hati Dengan Ustaz Ebit Lew

“Kepada Ustaz-ustaz yang tidak puas hati dan tidak senang dengan cara Ustaz Ebit Liew, mai tel saya dan saya bagi 2 Nombor 013-5193630 dan 01111892630 kedua-duanya adalah nombor saya, jangan dok g4nggu semangat Ustaz Ebit Liew buat kerja membantu warga, sebab saya dan rakan-rakan NGO Islam hargai t1tik pelvh Ustaz Ebit Liew dan semangat kami bersatu dalam perjv4ngan DEMI WARGA.

Akhir kalam nasihat saya kepada Ustaz Ustaz yang tid4k sen4ng dengan cara Ustaz Ebit Liew. Janganlah mengundang mazmvmah untuk tinggal dalam hati kamu, t4kut-t4kut ianya akan bersahabat dengan Hubbun Dunia dan sukar untuk dihakis dan membuatkan kamu m4t1 dalam lakonan”, fahamilah kata-kata saya ini.

Baca – Ustaz Abu Kata Malu Apa Bossku Har4m, Ini Jawapan Padu DS Najib

Apa Pendapat Anda dengan pendirian Kanda Yusuf Azmi dan Saudara Azhar Mohamad? Mungkin anda sokong keduanya. Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih.

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Anak Bapak.

Sumber: Terengganu TV


You May Also Like

About the Author: anakbapak

Saya akui memang anak bapak. Tapi ibu tidak terkecuali. Berminat buat blog sejak dibangku sekolah. Tak sangka buat blog ni mampu menjana pendapatan. Walau tidak seberapa kerana blog kita ni kecik, kadang-kadang ia membantu. Cita-cita nak travel ke mana saja. Kemudahan ada asalkan ada duit. Tak dapat naik British Airways, naik Air Asia atau Penerbangan Malaysia dah cukup. Makanan kegemaran, apa saja yang halal. KFC, McDonals dan Restoren Makanan Segera yang lain, jarang-jarang. Itu lah serba ringkas. Selamat Membaca blog Anak Bapak

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!