Khasiat Sireh Kepada Masalah Wanita (Resepi Rahsia)

Resepi Rahsia Untuk Wanita

Sesiapa yang mempunyai masalah bolehlah mencuba petua ini. Khas Untuk kaum wanita yang punya masalah pada m*ss v dan pada lelaki terutama para suami agar mengetahui khasiat sireh bagi menangani masalah kew4nitaan pada pasangan anda.

Khasiat Sireh Kepada Masalah Wanita

Menggunakan daun sireh bagi merendam m*ss v ini adalah amalan para wanita melayu sejak zaman dahulu kala hingga ke zaman moden ini. Amalan ini hanya perlu dilakukan dua kali seminggu. Sangat sesuai dilakukan jika anda mengalami masalah gatal-gatal di kawasan luaran dan dalaman m*ss v anda.

Khasiat daun sireh
Mengabaikan kebersihan m*ss v menyebabkan pasangan anda menjadi hambar

Bila terlalu gatal, habis digaru dan mendatangkan ketidakselesaan sehinggakan mahu menyusun langkah berjalan juga tidak menjadi. Apatah lagi Cik Abang akan mula menjauhi jika datang b4u yang tidak menyenangkan.

Sebenarnya tidak ramai yang mengetahui petua ini. Amalan ini akan menjadikan mahkota kew4nitaan anda senantiasa bersih, tidak mengeluarkan b4u yang tidak enak dan sudah tentunya ianya sihat. Amalan ini sangat dianjurkan kepada wanita yang baru melahirkan serta yang baru lepas datang bulan.

Amalan ini bukan hanya untuk wanita yang sudah berkahwin tetapi untuk semua lapisan bagi menjaga kebersihan dan kesihatan kew4nitaan apalagi jika anda mempunyai masalah keputihan.


khasiat sirih dalaman
Wanita yang belum berkahwin juga disarankan menjaga mahkota mereka dengan baik

Jadi bagaimanakah caranya untuk menyediakan ramuan bagi tujuan tersebut? Mari kita ikuti langkah-langkahnya seperti berikut.

Bahan-Bahan Untuk Ramuan:

# Garam bukit atau garam kasar
# Air rebusan sirih. Sirih yang digunakan antara 5 hingga 7 helai sahaja
# Asam jawa atau asam gelugur secukupnya

ramuan untuk remdaman m*ss v
Bahan-bahan untuk ramuan rendaman m*ss V

Cara-Cara

Sediakan bekas besar yang boleh memuatkan diri anda. Siapkan air suam yg sudah dicampur ramuan.Duduk di dalam bekas yang diletakkan ramuan tadi dan mula merendam. Anda tidak perlu rendam terlalu lama. Lakukan sehingga air rendaman menjadi sejuk. Amalkan sekurang-kurangnya sekali seminggu.

rendam miss V
Cara merendam

Nota Penting

Untuk wanita yang mengandung, jika anda rasa tidak selesa pada m*ss v, rajin-rajinlah berikhtiar dan lakukan amalan ini. Manakala bagi wanita yang baru lepas bersalin, lakukan rendaman ini bagi membersihkan kesan nif4s selepas berpantang.

Bagi yang belum berkahwin atau janda, amalkan rendaman ini supaya m*ss v bersih dan sehat, tiada b4u dan sentiasa bersedia.

keputihan
Semua orang impikan kebahagiaan dengan pasangan masing-masing

Khasiat Sireh Bagi Menangani Masalah Wanita

1. Menghilangkan gatal-gatal, b4u yang tidak enak serta keputihan
2. Membantu menyembuhkan luk4 kesan dari melahirkan atau sebab lain.
3. Menambah tenaga dan merapatkan.

Amalkan petua ini untuk diri anda sendiri. Daripada anda menggunakan produk-produk moden yang mempunyai kandungan bahan kimia seeloknya gunalah alternatif sejak turun temurun ini.

Khasiatnya sangat luar biasa dalam menjaga kesihatan dan prestasi anda sehingga membuatkan rumah tangga anda lebih harmoni.

Artikel Lain: Kerap Minum Teh O Ais Sebabkan Kegagalan Buah Pinggang?

Semoga memberi manfaat kepada anda. Sila komen dan share ye.

Jangan lupa layari page kami di @Anak Bapak


You May Also Like

About the Author: anakbapak

Saya akui memang anak bapak. Tapi ibu tidak terkecuali. Berminat buat blog sejak dibangku sekolah. Tak sangka buat blog ni mampu menjana pendapatan. Walau tidak seberapa kerana blog kita ni kecik, kadang-kadang ia membantu. Cita-cita nak travel ke mana saja. Kemudahan ada asalkan ada duit. Tak dapat naik British Airways, naik Air Asia atau Penerbangan Malaysia dah cukup. Makanan kegemaran, apa saja yang halal. KFC, McDonals dan Restoren Makanan Segera yang lain, jarang-jarang. Itu lah serba ringkas. Selamat Membaca blog Anak Bapak
error: Content is protected !!