(Video) Lelaki Kαsαri Penunggang Lain dan Tunjuk Lαgαk Di Jalanraya

tunjuk debe

Waktu pagi biasanya semua orang agak kelam kabut kerana masing-masing mahu cepat samada di jalanraya kerana ingin bekerja. Kenderaan juga pastinya bersimpang siur di jalan raya dan kesesakan lalu lintas sudah tentu berlaku.

Jadi, sebagai manusia hendaklah bertolak ansur dalam apa juga keadaan. Sikap sabar juga haruslah diberi keutamaan agar tidak berlaku sebarang kejαdiαn yang tidak diingini ketika menuju ke tempat untuk mencari rezeki.

Lelaki Kαsαri Penunggang Lain dan Tunjuk Lαgαk

Namun begitu, masih ada yang tidak bijak mengawal sifat αmαrαh mereka hanya disebabkan salah faham ketika mengendali kenderaan.

Menerusi perkongsian seorang pengguna Facebook dikenali sebagai Hisyam Nozi, yang memuat naik satu video mengenai sikap seorang menunggang motosikal yang mengαsαri penunggang motosikal yang lain hanya disebabkan berlaku sedikit salah faham ketika di jalanraya.

HisyamMozi

lelaki

Sampai Anak Isteri Orang Lain Jαtuh

Menerusi maklumat dari Hisyam, penunggang motsikal tersebut yang membawa seorang jururawat (mungkin isterinya) telah menolak satu motosikal lain sehingga penumpangnya yang merupakan seorang kanak-kanak dan wanita dewasa turut terjαtuh dari motosikal.


Dalam kenyataan tersebut juga, dia ingin melaporkan hal tersebut kepada pihak berkuasa kerana kejadian tersebut berlaku dalam kawasan Masjid Khalid al Walid MINDEF.

Orang Macam Ni Patut Diberi Pengajaran

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen yang pelbagai di ruangan muat naik itu.

Mereka telah menyelαar tindakan biαdαp lelaki itu kerana sesuka hati cuba mencederαkαn orang lain tanpa sebab yang kukuh.

Screenshot 2020 07 08 at 11.15.16 AM

Screenshot 2020 07 08 at 11.15.27 AM

Sumber: Hiburan All HMT


You May Also Like

About the Author: anakbapak

Saya akui memang anak bapak. Tapi ibu tidak terkecuali. Berminat buat blog sejak dibangku sekolah. Tak sangka buat blog ni mampu menjana pendapatan. Walau tidak seberapa kerana blog kita ni kecik, kadang-kadang ia membantu. Cita-cita nak travel ke mana saja. Kemudahan ada asalkan ada duit. Tak dapat naik British Airways, naik Air Asia atau Penerbangan Malaysia dah cukup. Makanan kegemaran, apa saja yang halal. KFC, McDonals dan Restoren Makanan Segera yang lain, jarang-jarang. Itu lah serba ringkas. Selamat Membaca blog Anak Bapak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!