Benarkah Lelaki Lebih Sukakan Wanita Yang Berisi

Benarkah lelaki sukakan wanita berbadan sedap

Ramai di kalangan wanita sanggup berhabis semata-mata untuk mengekalkan bendtuk badan yang menarik. Mereka sangat takut jika mengalami pertambahan berat badan dan berisi. Nanti takut susah mendapat pasangan hidup atau teman lelaki. Siapa kata wanita berisi lebih sukar untuk mendapat teman lelaki untuk dijadikan pasangan hidup? Sebenarnya ramai wanita yang cantik dan kurus masih single berbanding dengan wanita yang berisi. Kenapa lelaki sukakan wanita yang berisi?

chubby3

Selain kecantikan tahap keyakinan diri seseorang wanita itu sangat penting walau mempunyai badan yang berisi. Lagipun masih ramai lelaki yang cenderong untuk memiliki wanita yang berisi. Berikut adalah sebab kenapa lelaki lebih suka wanita yang berisi.

CERIA

Littlewoods.com dalam kajiannya telah membuktikan bahawa wanita yang berisi dilihat lebih ceria dan peramah. Sebanyak 74% daripada 2000 responden wanita yang berbadan sedap atau berisi mengaku mereka cukup bahagia dengan bentuk badan mereka.

KEYAKINAN DIRI


chubby 1

Wanita yang berisi mempunyai sikap yang positif yang membantu mereka untuk berada pada tahap keyakinan diri yang tinggi.

Jika kena pada gayanya, wanita berisi ini kelihatan lebih menarik berbanding dengan mereka yang bertubuh langsing.

Cara mereka bergaul, berkomunikasi, pandangan mata dan tutur kata yang teratur pastinya membuatkan ramai lelaki senang dengan mereka.

PENAMPILAN YANG MUDAH

Oleh kerana mereka mempunyai tahap keyakinan diri yang tinggi, tidak menjadi masalah kepada mereka dalam soal penampilan diri.

SENTIASA NAMPAK MENARIK

chubby 2

Wanita berisi sentiasa nampak menarik. Tambahan jika mereka pandai mengenakan pakaian yang bersesuaian. Lebih-lebih lagi jika mereka mempunyai bentuk perut yang seimbang dengan badan mereka.

TEMAN MAKAN YANG BAGUS

Bab makan mereka biasanya tidak memilih dan cukup berselera. Tambahan jika mereka sedang bercinta, aktivtii makan di luar adalah salah sebuah aktiviti yang disukai. Kepada lelaki yang mempunyai teman wanita yang berisi, mereka tahu bagaimana cara untuk menggembirakan pasangannya.

LELAKI GERAM

CHUBBY

Percaya atau tidak, ramai lelaki yang lebih gemar wanita yang berisi kerana kerana sangat geram dengan bentuk fizikal mereka ini. Kita juga sering dengar istilah banyak air yang diberikan kepada wanita berisi. Samada benar atau tidak, hanya pasangan mereka sahaja yang mengetahui.

BACA JUGA: Kenapa Lelaki Bujang Lebih Sukakan Janda

Apapun berisi atau tidak, asalkan semuanya tahu memainkan peranan masing-masing dalam memikat pasangan masing-masing. Tidak semua yang dinyatakan ini adalah 100% betul. Berkemungkinan ianya sama adalah kebetulan semata-mata.

Sumber: Aliff Channel


You May Also Like

About the Author: anakbapak

Saya akui memang anak bapak. Tapi ibu tidak terkecuali. Berminat buat blog sejak dibangku sekolah. Tak sangka buat blog ni mampu menjana pendapatan. Walau tidak seberapa kerana blog kita ni kecik, kadang-kadang ia membantu. Cita-cita nak travel ke mana saja. Kemudahan ada asalkan ada duit. Tak dapat naik British Airways, naik Air Asia atau Penerbangan Malaysia dah cukup. Makanan kegemaran, apa saja yang halal. KFC, McDonals dan Restoren Makanan Segera yang lain, jarang-jarang. Itu lah serba ringkas. Selamat Membaca blog Anak Bapak

1 Comment

  1. Lain orang lain pula citarasanya…
    Begitulah mengapa Allah menciptakan manusia berpuak¬≤… Berbangsa¬≤ dan berbagai bahasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!