Apek Bikin Panas! Terajang Penghantar Makanan Foodpanda Perempuan

terajang penghantar makanan

Apek Bikin Panas! Terajang Penghantar Makanan Foodpanda Perempuan. Semalam heboh di media sosial, dimana video seorang lelaki telah mengkasari seorang wanita yang bertugas sebagai penghantar makanan Foodpanda.

Terajang Penghantar Makanan

Rakaman video menunjukkan lelaki tersebut menendang wanita berkenaan beberapa kali.

Buktinya adalah dua video yang menjadi tular. Video pertama memaparkan rakaman CCTV yang menunjukkan lelaki terbabit dilihat beberapa kali tendang rider wanita sehingga jatuh.

Mau Lari Mana Muka Sudah Viral

Video kedua pula hasil dari rakaman oleh saksi kejadian, memperlihatkan lelaki tersebut yang dipercayai berbangsa Cina, dikatakan cuba untuk lari selepas didapati bertindak yang tidak sepatutnya kepada rider wanita berkenaan.


Lokasi kejadian dikatakan berlaku di sebuah restoran. Kita dapat saksikan di hujung video kedua itu, sekumpulan rider Foodpanda telah menunggu di luar.

Tua-Tua Kurang Ajar

Tindakan biadap lelaki itu terajang penghantar makanan juga telah mengundang kem4rahan netizen, rata-rata menyel4r perbuatannya mengk4sari rider wanita terbabit. Perempuan tu kalau berani cari lah rider lelaki.

Setakat ini, punca bagaimana dia bertindak sedemikian masih lagi belum dapat dikenal pasti. Bagaimana pun, difahamkan lelaki terbabit kini sedang dicari dan videonya kian tular di media sosial.

rider foodpanda

You jangan ingat wanita itu tiada sudara mara ya! Selain saudara mara, satu malaysia marah dengan you. Tak kiralah apa bangsa you, buat baik dibalas baik. Buat Jah4t tentu akan dapat habuan. Walau wanita itu ada buat salah, you hormat lah orang berpuasa.

Kepada rider foodpanda yang lain, bantu kawan kamu itu buat laporan polis. Dan biarkan undang-undang menyelesaikannya. Jangan sampai orang ramai cari nanti lagi susah.

Sumber: Utusan Rimbabara


You May Also Like

About the Author: anakbapak

Saya akui memang anak bapak. Tapi ibu tidak terkecuali. Berminat buat blog sejak dibangku sekolah. Tak sangka buat blog ni mampu menjana pendapatan. Walau tidak seberapa kerana blog kita ni kecik, kadang-kadang ia membantu. Cita-cita nak travel ke mana saja. Kemudahan ada asalkan ada duit. Tak dapat naik British Airways, naik Air Asia atau Penerbangan Malaysia dah cukup. Makanan kegemaran, apa saja yang halal. KFC, McDonals dan Restoren Makanan Segera yang lain, jarang-jarang. Itu lah serba ringkas. Selamat Membaca blog Anak Bapak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!